Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ocimum basilicum

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
 (Vít Guiglielmo Mišurec)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití přírodního pesticidu na bázi azadirachtinu v akvaponických systémech: Vliv na růst bazalky pravé (Ocimum basilicum) a na nitrifikační bakterie
 (Vendula PUHANOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x6u6hk// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Fytochemické studium vybraných genotypů bazalky pravé (Ocimum basilicum L.)
 (Karolína KOMZÁKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uhticf// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Štúdium faktorov ovplyvňujúcich kvalitu Ocimum basilicum L. pestovaného ako zelené korenie
 (Katarína Brajerová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pro8yt// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv kontaminace půdy rizikovými prvky na obsah a složení barviv v rostlině bazalky (Ocimum basilicum L.)
 (Petra Růžičková)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//buv73v// | Udržitelný rozvoj biosféry kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Výběr odrůd druhů Allium sativum, Ocimum basilicum a Thymus spp. z hlediska pěstování a využití
 (Klára Kostková)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//et7yl0// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení uchovatelnosti čerstvých řezaných rostlin bazalky pravé (Ocimum basilicum)
 (Linda Blaževičová)

2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0ctouq// | Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení vybraného sortimentu bazalky (Ocimum sp.)
 (Tereza Buřtová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9y4c6l// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Vliv biostimulantů na akumulaci nitrátů v hydroponicky pěstované bazalce (Ocimum sp.)
 (Eliška KŘESŤANOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1dkud1// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Variabilita obsahu a složení silic u vybraných druhů koření (Ocimum basillicum L., Satureja hortensis L. a Majorana hortensis Moench.)
 (Jana Benešová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b86wej// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)