Theses on the same topic (having an identical keyword):
ocimum basilicumKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
(Vít Guiglielmo Mišurec)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obm67g// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Využití přírodního pesticidu na bázi azadirachtinu v akvaponických systémech: Vliv na růst bazalky pravé (Ocimum basilicum) a na nitrifikační bakterie
(Vendula PUHANOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x6u6hk// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana vod | Theses on a related topic
Fytochemické studium vybraných genotypů bazalky pravé (Ocimum basilicum L.)
(Karolína KOMZÁKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//uhticf// | Biochemie / | Theses on a related topic
Štúdium faktorov ovplyvňujúcich kvalitu Ocimum basilicum L. pestovaného ako zelené korenie
(Katarína Brajerová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pro8yt// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Vliv kontaminace půdy rizikovými prvky na obsah a složení barviv v rostlině bazalky (Ocimum basilicum L.)
(Petra Růžičková)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//buv73v// | Udržitelný rozvoj biosféry kombinované studium / | Theses on a related topic
Výběr odrůd druhů Allium sativum, Ocimum basilicum a Thymus spp. z hlediska pěstování a využití
(Klára Kostková)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//et7yl0// | Rostlinná produkce / | Theses on a related topic
Možnosti prodloužení uchovatelnosti čerstvých řezaných rostlin bazalky pravé (Ocimum basilicum)
(Linda Blaževičová)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0ctouq// | Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium / | Theses on a related topic
Vyhodnocení vybraného sortimentu bazalky (Ocimum sp.)
(Tereza Buřtová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9y4c6l// | Zahradnictví / | Theses on a related topic
Vliv biostimulantů na akumulaci nitrátů v hydroponicky pěstované bazalce (Ocimum sp.)
(Eliška KŘESŤANOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1dkud1// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic
Variabilita obsahu a složení silic u vybraných druhů koření (Ocimum basillicum L., Satureja hortensis L. a Majorana hortensis Moench.)
(Jana Benešová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b86wej// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic