Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

odbytovy usek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
 (Tomáš Kalina)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
 (Oleksandr Biley)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Odbytové organizace v České republice
 (Jana Slezáková)

2019, Disertační práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wwa39l// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
 (Tereza Hujerová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma