Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
odbytovy usekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
(Tomáš Kalina)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Odbytové organizace v České republice
(Jana Slezáková)2019, Disertační práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wwa39l// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
(Tereza Hujerová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12119/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma