Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

olomoucke tvaruzky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologické aspekty výroby Olomouckých tvarůžků
 (Pavla Martinásková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nnzm0b// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingového mixu výrobce Olomouckých tvarůžků
 (Žaneta Jirků)

2016, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0kokhd// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
 (Martina CHROMEČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
 (Iryna Chernenko)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/tx1rp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma