Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
olomoucke tvaruzkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologické aspekty výroby Olomouckých tvarůžků
(Pavla Martinásková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nnzm0b// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového mixu výrobce Olomouckých tvarůžků
(Žaneta Jirků)2016, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kokhd// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
(Martina CHROMEČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
(Iryna Chernenko)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/tx1rp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma