Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
omackaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
(Žaneta Janíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
(Lenka Hudečková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma