Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

omacka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Webový portál pro celiaky
 (Jan Omáčka)

2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2uptbb// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
 (Petra Lupoměská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ltwx4a// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vojtíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
 (Kateřina Cahelová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fflaty// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vaškových)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kateřina Nedbalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kateřina Nedbalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)