Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

omraceni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
 (Tereza Sekničková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3p0w21// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metod nukleární kardiologie v klinické praxi
 (Iva METELKOVÁ)

2011, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1rw14m// | Zobrazovací metody / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
 (Ondřej Hrabal)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
 (Veronika Němcová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma