Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
omraceniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
(Tereza Sekničková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3p0w21// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metod nukleární kardiologie v klinické praxi
(Iva METELKOVÁ)2011, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1rw14m// | Zobrazovací metody / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování krokodýlího masa
(Ondřej Hrabal)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vc7r7s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
(Veronika Němcová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma