Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
operation of restaurant equipmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Prevádzka stravovacieho zariadenia (reštauračná forma )
(Veronika Bieliková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13006/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Provoz restauračního zařízení
(Viktorie Doubková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový plán vybranej reštaurácie
(Andrea Špesová)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10062/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma