Theses on the same topic (having an identical keyword):
organicke kyselinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
(Denisa Radová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hqj8ta// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Theses on a related topic
Sekvenční frakcionace organické hmoty huminové kyseliny izolované z Leonarditu
(Tomáš Krist)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0trpsf// | Spotřební chemie / | Theses on a related topic
Monitoring kyseliny askorbové v ovocných nápojích
(Barbora Chytilová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kmy8qp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Analytické metody pro stanovení kyseliny jablečné a vinné ve víně
(Lucie Töröková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fz5us// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Nízkomolekulární organické kyseliny v půdním prostředí pod různým vegetačním pokryvem
(Michala Šlechtová)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4z8v2n// | Udržitelný rozvoj biosféry kombinované studium / | Theses on a related topic
Studium organických konverzních povlaků na bázi kyseliny fytové na hořčíkových slitinách
(Roman Zbíral)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//3ya57t// | Chemie a chemické technologie / | Theses on a related topic
Spektroskopická studie organických kyselin a fenolů v ledu
(Marie Garncarzová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xikth/ | Chemie / | Theses on a related topic
Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganizmy
(Martina LUKEŠOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4evi5q// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Antimikrobiální účinky kyseliny citrónové a octové na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin.
(Alena BANTOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bfb1m6// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC
(Ivana KRAUSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m2jiwn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic