Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
organoleptic propertiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
(Veronika BLÁHOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
(Michaela Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd
(Jan Mikulčík)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fku2us// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
(Kryštof Mačaj)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//q5uhvk// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
(Martin Špinka)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma