Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

organoleptic properties

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
 (Vojtěch FRANTÍK)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení analytických a organoleptických vlastností vín z nových PIWI odrůd
 (Jan Mikulčík)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fku2us// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
 (Kryštof Mačaj)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//q5uhvk// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
 (Martin Špinka)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma