Theses on the same topic (having an identical keyword):
organolepticKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
(Temitope Elizabeth Omogbemi)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Theses on a related topic
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
(Anna Hubáčková)2017, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6o2lke// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
(Eliška Plecitá)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
(Martin Špinka)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
(Eva Budková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic