Theses on the same topic (having an identical keyword):
organoleptic propertiesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
(Anna Hubáčková)2017, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6o2lke// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
(Eliška Plecitá)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Andreja Gajić)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
(Marie Henrychová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
(Michaela Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic