Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

organoleptic properties

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
 (Anna Hubáčková)

2017, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6o2lke// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic

Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
 (Eliška Plecitá)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Markéta Kraus)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
 (Jana Fořtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
 (Vojtěch FRANTÍK)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)