Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

organoleptic properties

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
 (Anna Hubáčková)

2017, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6o2lke// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Markéta Kraus)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
 (Eliška Plecitá)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y9z6p2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
 (Kryštof Mačaj)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//q5uhvk// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Porovnání chemického složení a organoleptických vlastností masa z různých partií u jalovic a býků českého strakatého skotu
 (Jana Fořtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hux1pv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Aplikace upraveného dubového dřeva pro zlepšení organoleptických vlastností piva
 (Kryštof Mačaj)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//q5uhvk// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)