Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

organolepticke

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Hodnotenie vplyvu vybraných látok na organoleptické parametre vín
 (Dajana Barancová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kkmnu3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
 (Eva Budková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
 (Marie Henrychová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h3zyih// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Kristýna Steiningerová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
 (Tereza Daňková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uhigof// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické defekty vína způsobené plísněmi
 (Jakub Peško)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//e5seol// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
 (Martin Špinka)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
 (Eva Kudrnáčová)

2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Organoleptické defekty vína pocházející z korku
 (Martin Hanúsek)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7wukh// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)