Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
organoleptickeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnotenie vplyvu vybraných látok na organoleptické parametre vín
(Dajana Barancová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkmnu3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
(Eva Budková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
(Marie Henrychová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h3zyih// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
(Tereza Daňková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uhigof// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
(Marie Henrychová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Organoleptické defekty vína způsobené plísněmi
(Jakub Peško)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e5seol// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
(Martin Špinka)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
(Eva Kudrnáčová)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Organoleptické defekty vína pocházející z korku
(Martin Hanúsek)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7wukh// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma