Theses on the same topic (having an identical keyword):
organolepticke vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
(Eva Budková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
(Tereza Daňková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uhigof// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
(Eva Kudrnáčová)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
(Michaela Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
(Marie Henrychová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
(Nela Vybíhalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
(Eliška Musilová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic