Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

organolepticke vlastnosti vina (organoleptic properties of wine)

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
 (Kristýna Rozárka Jandásková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
 (Dmitrij Krasiun)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hw33k/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma