Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
osetreni potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití ultrafialového a ionizujícího záření k ošetření potravin
(Lucie Králová)2022, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147077 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy
(Petr Musila)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tb0mgu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
(Barbora Černá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
(Kateřina Jírová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezpečnosti a kvality potravin ošetřených sterilační technologií - Pulzním elektrickým polem
(Kateřina Pavlová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fkv92c// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
(Lukáš NAVRÁTIL)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m67xg6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma