Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ostwald-de waele model

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití reologických modelů v potravinářství
 (Martin Dlabač)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vdzbhz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
 (Veronika Písaříková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
 (Lucie Pavková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma