Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ostwald-de waele modelKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití reologických modelů v potravinářství
(Martin Dlabač)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vdzbhz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
(Veronika Písaříková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
(Lucie Pavková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma