Theses on the same topic (having an identical keyword):

ostwald-de waeleho model

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Studium reologických a termických vlastností potravin
 (Tomáš Valenta)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nojz7i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti kečupu
 (Vendula Mejzlíková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti smetany
 (Miroslava Škopíková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yk5pq9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
 (Lucie Synková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic