Theses on the same topic (having an identical keyword):
ostwald-de waeleho modelKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Studium reologických a termických vlastností potravin
(Tomáš Valenta)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nojz7i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti kečupu
(Vendula Mejzlíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti smetany
(Miroslava Škopíková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yk5pq9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic