Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovocna pomazanka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Vojtěch Vlk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Michaela Pelikovská)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek
 (Marika Šavrdová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//tirt13// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Problematika výroby ovocných výrobků s rozmělněnou tkání
 (Hana Strojilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dh4s1i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma