Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocna pomazankaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Vojtěch Vlk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Michaela Pelikovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace technologie výroby džemů a ovocných pomazánek
(Marika Šavrdová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//tirt13// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Problematika výroby ovocných výrobků s rozmělněnou tkání
(Hana Strojilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dh4s1i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma