Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovocna stava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
 (Denisa Mikanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uyty4a// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
 (Denisa Radová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hqj8ta// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
 (Kristýna Spurná)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
 (Nicole Stašková)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
 (Gabriel Slanicay)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití membránových separací při přípravě a úpravě ovocných šťáv
 (Aleksandra Shipilova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dllegz// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení biologicky aktivních látek v čerstvých ovocných šťávách
 (Gabriela Františová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yxxqad// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)