Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocna stavaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
(Denisa Mikanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uyty4a// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
(Denisa Radová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hqj8ta// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
(Jiří Prokop)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
(Nicole Stašková)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
(Gabriel Slanicay)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8hfrkb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití membránových separací při přípravě a úpravě ovocných šťáv
(Aleksandra Shipilova)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dllegz// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky aktivních látek v čerstvých ovocných šťávách
(Gabriela Františová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yxxqad// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma