Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovocny napoj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Smoothie versus ovocný nápoj
 (Eva Podešvová)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uk3lb/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vizuální styl domácí produkce ovocných nápojů
 (Renáta Sýkorová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ktqld/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Monitoring kyseliny askorbové v ovocných nápojích
 (Barbora Chytilová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kmy8qp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kombinovaný nápoj na bázi vína a ovocné šťávy
 (Romana Štýblová)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l3naki// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza ovocného nápoje
 (Jana Pastrňáková)

2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117708 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
 (Lucie Hrazdírová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bft81e// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Stabilita ovocných nápojů s přídavkem extraktů z léčivých rostlin
 (Dominik Havlík)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7wiptt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení antioxidační kapacity u vybraných ovocných nápojů
 (Bára Richterová)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts529o// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Obsah askorbové kyseliny a antioxidační aktivita ovocných nápojů
 (Jana Junghansová)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//mr35e0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
 (Magdaléna MACHALOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nb9in1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)