Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocny napojKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Smoothie versus ovocný nápoj
(Eva Podešvová)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uk3lb/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vizuální styl domácí produkce ovocných nápojů
(Renáta Sýkorová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ktqld/ | Specializace v pedagogice / Výtvarná výchova se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Monitoring kyseliny askorbové v ovocných nápojích
(Barbora Chytilová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kmy8qp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kombinovaný nápoj na bázi vína a ovocné šťávy
(Romana Štýblová)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l3naki// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza ovocného nápoje
(Jana Pastrňáková)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117708 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Nízkoalkoholické ovocné nápoje typu cider
(Lucie Hrazdírová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bft81e// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Stabilita ovocných nápojů s přídavkem extraktů z léčivých rostlin
(Dominik Havlík)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7wiptt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení antioxidační kapacity u vybraných ovocných nápojů
(Bára Richterová)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ts529o// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Obsah askorbové kyseliny a antioxidační aktivita ovocných nápojů
(Jana Junghansová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//mr35e0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
(Magdaléna MACHALOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb9in1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma