Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocny vyrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Problematika výroby ovocných výrobků s rozmělněnou tkání
(Hana Strojilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dh4s1i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Problematika výroby ovocných výrobků s kusovitou konzistencí
(Lucie Ševčíková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yujonw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní parametry mražených ovocných výrobků
(Daniel Nechvíle)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5y7o8s// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných výrobků s rozmělněnou tkání za posouzení ekonomických aspektů s ní spojených
(Klára Steinerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5kdhge// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Testování primerů pro real-time PCR-HRM analýzu autenticity jednodruhových ovocných výrobků
(Barbora Boháčová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5qma2d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení autenticity potravinářských výrobků s ovocnou složkou
(Adriana Prachárová)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vv62w5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků
(Jana Ondrušová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//idlnmn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
(Kateřina Prokopová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6f0cxy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba macerátů a likérů z ovocných surovin
(Charlotte Vlková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h12los// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem ovocné a zeleninové složky
(Magdalena Růžičková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0x2l0a// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma