Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pankreatinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace a stabilizace pankreatinu
(Agáta Wurstová)2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//iue2gx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení stravitelnosti ve vybraných druzích netradičních cereálií
(Dominika ZAČALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sq7xgk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kyseliny fytové na nutriční hodnotu potravin
(Petra VOJTÍŠKOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x9wpnm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu
(Magda ŠOMANOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wg7wjq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Eliška ELIÁŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stravitelnost netradičních cereálií
(Petr SVOBODA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7myx8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma