Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
paprikyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pestovanie a odrodový sortiment papriky ročnej
(Dominika Foldynová)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hxqvw5// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Pěstování a odrůdový sortiment papriky roční
(Mariya Suvorova)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//717mqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza sladké papriky různého geografického původu
(Petr Fiala)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ryt2kv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv nízkých teplot a aplikace Atoniku na rychlost výměny plynů a fluorescence chlorofylů papriky roční
(Milana Petrásková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xp4zgg// | Zahradnictví / Produkční zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Pěstování a odrůdový sortiment papriky roční
(Alice Pavlíková)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ceys58// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutričních vlastností mleté papriky různého geografického původu
(Tereza Kovaříková)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//2ef9uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních analytických parametrů mleté papriky různého geografického původu
(Linda Cagáňová)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fj24am// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita papriky a pepře
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita mleté papriky na trhu
(Lukáš Nuhlíček)2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pn2jg7// | Udržitelné využívání přirodních zdrojů kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Vliv nízkých teplot na rychlost výměny plynů juvenilních rostlin papriky roční
(Milana Petrásková)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8uriu0// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma