Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
parboiledKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích rýže
(Lucie Neuchlová)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM3885 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Význam rýže jako potraviny
(Klára POLÁCHOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ci57zl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma