Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

parboiled

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích rýže
 (Lucie Neuchlová)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM3885 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Význam rýže jako potraviny
 (Klára POLÁCHOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ci57zl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma