Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
parene syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Sýry typu "Pasta-Filata"
(Marie Chvatíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby pařených sýrů
(Markéta Konečná)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkrr17// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
(Kateřina Szewczyková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologický postup výroby pařených sýrů
(Veronika Skýpalová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jdqokh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
(Tomáš Zbranek)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m6046r// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování
(Iva MARTINKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nggvql// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
(Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů
(Michaela VOSTARKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sqqian// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie a výroba pařených sýrů
(Adéla TIŠLOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qc3k4b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma