Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pareni syreniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování
 (Iva MARTINKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nggvql// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Historie a technologie výroby pařených sýrů
 (Markéta Konečná)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kkrr17// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie a výroba pařených sýrů
 (Adéla TIŠLOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qc3k4b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů
 (Michaela VOSTARKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sqqian// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma