Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pareni syreninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování
(Iva MARTINKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nggvql// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby pařených sýrů
(Markéta Konečná)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkrr17// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie a výroba pařených sýrů
(Adéla TIŠLOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qc3k4b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů
(Michaela VOSTARKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sqqian// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma