Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
parovani vin a pokrmuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
(Veronika Drugová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy výroby vín ve světě a v ČR
(Barbora Hanáková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/2pcgtj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Víno ve spojitosti s enogastronomií
(Nikola Štěpánková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Využití vína v gastronomii - oenogastronomie
(Martin Babič)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m9egs8// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma