Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

parsley

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
 (Sylva RAJDLÍKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Práce na příbuzné téma

Porovnání antioxidační aktivity hladké a kadeřavé petržele naťové
 (Naďa Bukovská)

2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ggtkuk// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma