Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pasterace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
 (Lukáš Klazar)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv pasterace na charakteristiky nefiltrovaného piva
 (Kateřina Voldřichová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//9w1sct// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie džusových nápojů
 (Barbora Zemanová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jl588a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
 (Karolína Kuželová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
 (Jolana Janíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma