Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pastikyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
(Veronika Zbrožková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//od7r95// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku fortifikovaného vína při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
(Jan Kmeť)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//79z2y1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
(Blanka Mejzlíková)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//z1x78m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
(Kateřina Joklová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik
(Michaela Graciasová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z3jrff// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
(František Štefunko)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2jdo2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
(Ondřej TUNYS)2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0tommw// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
(Michaela Smolková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
(Tereza Novotná)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1raubt// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma