Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pastiky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
 (Veronika Zbrožková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//od7r95// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku fortifikovaného vína při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
 (Jan Kmeť)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//79z2y1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
 (Blanka Mejzlíková)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//z1x78m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
 (Kateřina Joklová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik
 (Michaela Graciasová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z3jrff// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
 (Markéta Družbík)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
 (František Štefunko)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x2jdo2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (Ondřej TUNYS)

2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0tommw// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
 (Michaela Smolková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
 (Tereza Novotná)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1raubt// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)