Theses on the same topic (having an identical keyword):
pastryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Podnikatelský plán na rozšíření výroby pečiva
(Veronika Krejčí)2018, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/jswvx/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků | Theses on a related topic
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
(Jozef Damašek)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qkd932// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Aplikace kalkulace na podniku zabývajícího se cukrářskou činností
(Madina Kazakhbayeva)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91367 | Účetnictví a finanční řízení podniku / | Theses on a related topic
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
JĘZYKOWO-KULTUROWY OBRAZ WYBRANEGO PIECZYWA W JĘZYKU POLSKIM
(Nicole HOLAJNOVÁ)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//qbgvsc// | Filologie / Polština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Theses on a related topic
JĘZYKOWO-KULTUROWY OBRAZ WYBRANEGO PIECZYWA W JĘZYKU POLSKIM
(Nicole HOLAJNOVÁ)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//k8hhoz// | Filologie / Polština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Theses on a related topic
Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
(Kamila Mayerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Podnikatelský plán pro založení cukrářské provozovny
(Mai Linh Nguyenová)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153200 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Theses on a related topic
Produkce audiovizuálního projektu "Jablka v županu"
(Markéta Švecová)2011, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Janáčkova akademie múzických umění v Brně
• https://is.jamu.cz/th/qcpg9/ | Dramatická umění / Divadelní manažerství se zaměřením na Producenství | Theses on a related topic