Theses on the same topic (having an identical keyword):

peceni chleba

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
 (Barbora Valešová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Theses on a related topic

Chleby z netradičních surovin s využitím koření
 (Radka Svobodová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2w69k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
 (Jakub Prokop)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
 (Klára PECHOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Theses on a related topic

Ječný kvasný chléb
 (Lenka KŘÁPKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cgv7a9// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
 (Simona Bobulová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dajdgf// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
 (Lenka Suráková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iqt196// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
 (Richard ADAM)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0krwl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic