Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
peceni chlebaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
(Barbora Valešová)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gsgcn/ | Mediální a komunikační studia / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Chleby z netradičních surovin s využitím koření
(Radka Svobodová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2w69k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění netradičních surovin při výrobě chleba a pečiva
(Jakub Prokop)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sb1n4y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava receptury bezlepkového chleba obohaceného o vybrané antioxidanty a posouzení jeho senzorické hodnoty
(Klára PECHOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8mqyt5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Ječný kvasný chléb
(Lenka KŘÁPKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cgv7a9// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
(Simona Bobulová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dajdgf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
(Lenka Suráková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iqt196// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výrobě kynutého pečiva a chleba
(Richard ADAM)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0krwl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma