Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pecivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kompozitní mouky a pečivo s přídavky produktů ze zlatého lnu, chia a bazalky
(Jana Šedivá)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//loscta// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Komunikace cenových změn produktů firmy Přírodní pečivo Staňka Elšíková, s. r. o
(Lucie PEKAŘOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e06dmf// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového mixu firmy Svoboda a Březík - pečivo s. r. o.
(Jarmila MALINOVÁ)2005, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7xpkod// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
(Alena ŘÍHOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wahys8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání kvality pečiva na Klatovsku
(Andrea Urbánková)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pkytku// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na rozšíření výroby pečiva
(Veronika Krejčí)2018, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/jswvx/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma
Nákladovost domácí výroby pečiva
(Magdaléna Tlustá)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ocnfs3// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma