Theses on the same topic (having an identical keyword):
pecivo ze zmrazeneho polotovaruKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
"Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR
(Jana MATĚJČKOVÁ)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2ikbpr// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Sledování kvality tuků v českém pečivu
(Eva Pávová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3g6uy0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic