Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarenske vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Provozní návrh a optimalizace pekárenské výrobní linky
(Daniela Pešková)2020, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6mgfjs// | Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
(Barbora Fiedorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti inovace výroby pekárenských výrobků
(Karolína Menoušková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u9nap3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti úpravy těst a jejich fortifikace při výrobě pekárenských výrobků
(Madina Samenova)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ffysub// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Simulace automatizace procesu třídění pekárenských výrobků s využitím průmyslového robota
(Václav ČEPELÁK)2023, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//o81ovj// | Průmyslové inženýrství a management / | Práce na příbuzné téma
Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
(Diana Soudková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//szb4b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vnímání slané chuti u pekárenských výrobků
(Kateřina Mačurová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q0z2iv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitel a nabídka pekárenských výrobků Královéhradeckého kraje
(Milan Pánek)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jfhuxi// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma