Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarenske vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
 (Martin Rychtařík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Klára Hlavsová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
 (Joanna Kowala)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6zjsrs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
 (Šárka Kubová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje
 (Petra Ivanová)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yjftvu// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Karoteny a karotenoidy v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Tereza Kuchynková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tk0kt1// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků
 (Eva Křenková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2xucrt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby piva, pekárenských a těstárenských výrobků pro celiaky
 (Šárka Dvořáková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xn8u3s// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Verifikace optimality stávajícího způsobu distribuce pekárenských výrobků
 (Lukáš Heřman)

2010, Bakalářská práce, Fakulta strojní / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/81503 | Strojírenství / Technologie dopravy | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
 (Monika LÁNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)