Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarenske vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
(Martin Rychtařík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
(Klára Hlavsová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
(Joanna Kowala)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6zjsrs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Spotřebitel a nabídka pekárenských a cukrárenských výrobků Královéhradeckého kraje
(Petra Ivanová)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yjftvu// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Karoteny a karotenoidy v obilovinách a pekárenských výrobcích
(Tereza Kuchynková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tk0kt1// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Stanovení mikrobiologické kvality pekárenských výrobků
(Eva Křenková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2xucrt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby piva, pekárenských a těstárenských výrobků pro celiaky
(Šárka Dvořáková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xn8u3s// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Verifikace optimality stávajícího způsobu distribuce pekárenských výrobků
(Lukáš Heřman)2010, Bakalářská práce, Fakulta strojní / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/81503 | Strojírenství / Technologie dopravy | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
(Monika LÁNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f9wgbr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma