Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarenske vyuzitiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
(Julie Prokopová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Barevné pšenice, možnosti zpracování a pekárenské využití
(Dana Plucarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ugta0a// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
(Romana Šebestíková)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9v1epu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bílkovinného komplexu vybraných odrůd pšenice pro pekárenské a pečivárenské využití
(Luděk Homola)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qzifcy// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Pekárenské využití netradičních obilovin
(Božena VEČEŘOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
(Romana Šebestíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
(Hana Koubková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Specifické možnosti využití gastroodpadu se zaměřením na pekárenské vratky
(Eliška Blechová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w4k128// | Technologie odpadů / Technologie a management odpadů | Práce na příbuzné téma
Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
(Romana Chalupníková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hmp837// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely
(Marek Sogel)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7nb25q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma