Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarenske vyuziti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
 (Julie Prokopová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dmnmlf// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Barevné pšenice, možnosti zpracování a pekárenské využití
 (Dana Plucarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ugta0a// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
 (Romana Šebestíková)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9v1epu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bílkovinného komplexu vybraných odrůd pšenice pro pekárenské a pečivárenské využití
 (Luděk Homola)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qzifcy// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Pekárenské využití netradičních obilovin
 (Božena VEČEŘOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
 (Romana Šebestíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
 (Hana Koubková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Specifické možnosti využití gastroodpadu se zaměřením na pekárenské vratky
 (Eliška Blechová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w4k128// | Technologie odpadů / Technologie a management odpadů | Práce na příbuzné téma

Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
 (Romana Chalupníková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hmp837// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely
 (Marek Sogel)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7nb25q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)