Theses on the same topic (having an identical keyword):

pekarenske vyuziti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Druhy vláknin a jejich využití v pekárenském a pečivárenském průmyslu
 (Klára Premusová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cfzd3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
 (Iva Suchánková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//802e6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
 (Martin Rychtařík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii
 (Lucie Damborská)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2gwt0// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Simulace automatizace procesu třídění pekárenských výrobků s využitím průmyslového robota
 (Václav ČEPELÁK)

2023, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//o81ovj// | Průmyslové inženýrství a management / | Theses on a related topic

Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
 (Šárka Kubová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Využití reologického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva
 (Helena Boučková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t6xd0b// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Optimalizace výroby pekárenského podniku
 (Šárka Hlahůlková)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0gl5u1// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic

Srovnání kvality syrovátky kozího a kravského mléka a možnosti jejího využití
 (Kateřina Tomanová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4whg6s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
 (Andrea Skácelová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2ehand// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)