Theses on the same topic (having an identical keyword):
pekarenske vyuzitiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Druhy vláknin a jejich využití v pekárenském a pečivárenském průmyslu
(Klára Premusová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cfzd3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
(Iva Suchánková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//802e6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
(Martin Rychtařík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic
Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii
(Lucie Damborská)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2gwt0// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Simulace automatizace procesu třídění pekárenských výrobků s využitím průmyslového robota
(Václav ČEPELÁK)2023, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//o81ovj// | Průmyslové inženýrství a management / | Theses on a related topic
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Využití reologického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva
(Helena Boučková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6xd0b// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Optimalizace výroby pekárenského podniku
(Šárka Hlahůlková)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0gl5u1// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Theses on a related topic
Srovnání kvality syrovátky kozího a kravského mléka a možnosti jejího využití
(Kateřina Tomanová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4whg6s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Možnosti využití kořenících směsí a aromat v pekárenství a těstárenské výrobě
(Andrea Skácelová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ehand// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic