Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarenstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Finanční analýza AGRO VYSOČINA BYSTRÉ akciová společnost, Bystré
(Vít Klodner)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//cb5pw2// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Formulace podnikatelského záměru malého výrobního podniku
(Pavel Ryant)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jfljbc// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Možnosti obohacení pekařských výrobků luštěninovými moukami
(Andrea Lisá)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zto5vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářství
(Vendula Němcová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1ln0n4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ovocné náplně a jejich uplatnění v pekárenské výrobě
(Adam Michna)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dvia14// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obiloviny, luštěniny a olejniny - výukový text
(Roman Vilímek)2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gr69m/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou
(Veronika Víttková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sai6uh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
(Hana RYBOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7mr69// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pekárenské využití netradičních obilovin
(Božena VEČEŘOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
(Irena ŠESTÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma