Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarenstvi

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Finanční analýza AGRO VYSOČINA BYSTRÉ akciová společnost, Bystré
 (Vít Klodner)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//cb5pw2// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma

Formulace podnikatelského záměru malého výrobního podniku
 (Pavel Ryant)

2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jfljbc// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Možnosti obohacení pekařských výrobků luštěninovými moukami
 (Andrea Lisá)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zto5vv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářství
 (Vendula Němcová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1ln0n4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ovocné náplně a jejich uplatnění v pekárenské výrobě
 (Adam Michna)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dvia14// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obiloviny, luštěniny a olejniny - výukový text
 (Roman Vilímek)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gr69m/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou
 (Veronika Víttková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sai6uh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
 (Hana RYBOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y7mr69// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Pekárenské využití netradičních obilovin
 (Božena VEČEŘOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
 (Irena ŠESTÁKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)