Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarska jakost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
 (Linda VOPÁTKOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Využití systému jakosti ke zlepšování podnikových procesů
 (Monika SOBOTKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//gkpe7t// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Identifikace alel pro zásobní proteiny obilky tritikale pomocí DNA markerů
 (Nikola Svojsíková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hlpvgk// | Fytotechnika / Biotechnologie rostlin | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality pekařských mouk
 (Helena ŽIŽKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//birnec// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Genetika a šlechtění tritikale
 (Veronika Šenkyplová)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/azm0v/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma

Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
 (Martin Rychtařík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)