Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarska jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
(Linda VOPÁTKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Využití systému jakosti ke zlepšování podnikových procesů
(Monika SOBOTKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//gkpe7t// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Identifikace alel pro zásobní proteiny obilky tritikale pomocí DNA markerů
(Nikola Svojsíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hlpvgk// | Fytotechnika / Biotechnologie rostlin | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvality pekařských mouk
(Helena ŽIŽKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//birnec// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Genetika a šlechtění tritikale
(Veronika Šenkyplová)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/azm0v/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
(Martin Rychtařík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma