Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarska kvalita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Kvalita surovin pro pekařskou výrobu
 (Aneta BRABENCOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//r4sg8m// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
 (Šárka Kubová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
 (Blanka GONDOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//643ti5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vztah parametrů pekařské kvality pšenice a metabolitů v 1H NMR spektru
 (Anna Tomšů)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//v7k5kf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
 (Klára Premusová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
 (Adéla Břeňová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s0971s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv silic na výrobu a kvalitu pekařských výrobků
 (Kateřina Polcová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qxyixy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
 (Věra Pilná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)