Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarska kvalita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv ploštic na kvalitu zemědělských produktů a screening jejich výskytu v agroekosystémech
 (Magda Kulhánková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xvdgzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
 (Lucie Svadbíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku různých typů vlákniny na kvalitu pekařských výrobků
 (Lenka Blažková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1cd9tm// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku
 (Lenka Kumbárová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//zk2nfl// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pivovarského mláta na kvalitu pekařských výrobků
 (Silvie Ratiborská)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9oeris// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Radka OSINKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
 (Julie Levková)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Testování mikrobiologické kvality hmyzí suroviny pro pekařské účely
 (Martina Krulíková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mklzw1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality pekařských mouk
 (Helena ŽIŽKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//birnec// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)