Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarske vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
(Hana Keindlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma