Theses on the same topic (having an identical keyword):
pekarske vyrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
(Klára Nohynková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
(Victoria Patricie Lehkoživová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
(Karolína ČMUCHOVÁ)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Theses on a related topic
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Theses on a related topic
Vliv silic na výrobu a kvalitu pekařských výrobků
(Kateřina Polcová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qxyixy// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
(Lucie Svadbíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
(Anna Liberská)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Theses on a related topic
Pozitivní a negativní význam akrylamidu v pekařských výrobcích
(Barbora Hromasová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h28ziz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic